Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ομαδικά Νεανικά Κύπελλα Αττικής

Στις 29/4 ξεκίνησαν τα Ομαδικά Νεανικά Κύπελλα Αττικής με μεγάλη συμμετοχή των συλλόγων. Ο σύλλογός μας συμμετέχει και στις δύο διοργανώσεις, παίδων (-14) και παμπαίδων (-10) με μία ομάδα.

Στον πρώτο γύρο των αγώνων η ομάδα των μικρών κληρώθηκε να παίξει εκτός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας. Με την ομάδα έπαιξαν οι Έφη Λεωνίδα (νίκη), Βασίλης Σεβασλίδης (νίκη), Δημήτρης Τσουκαράκης (νίκη) και ο βενιαμίν Νίκος Σεβασλίδης (ισοπαλία). Το τελικό αποτέλεσμα 0,5-3,5 έδωσε στην ομάδα μας την πρώτη νίκη!
Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας κληρώθηκε εντός έδρας με την ομάδα της ΑΣ Νέου Ψυχικού. Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι Έφη Λεωνίδα, Βασίλης Σεβασλίδης, Δημήτρης Τσουκαράκης και Παναγιώτης Κόκκορης. Πρώτος τελείωσε ο Παναγιώτης αφού ο αντίπαλός του δεν προσήλθε, οπότε 1-0. Στη συνέχεια ο επόμενος βαθμός ήρθε από τον Βασίλη ενώ ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε με τον αντίπαλό του. Τελευταία τελείωσε η Έφη αποσπώντας ισοπαλία από τον αντίπαλό της σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές. Τελικό σκορ 2,5-1,0 και ισοβαθμία στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς.
Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του ΑΣΟ Πετρούπολης ΔΙΑΣ. 

Η ομάδα των μεγάλων κληρώθηκε εντός έδρας στον 1ο γύρο με την ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού.  Λόγω μη προσέλευσης της αντίπαλης ομάδας κερδίσαμε άνευ αγώνα 4-0.
Στον επόμενο γύρο αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την αξιόμαχη ομάδα του ΕΟΑΟ Φυσιολάτρη Νίκαιας όπου και υποστήκαμε ήττα με σκορ 4-0. Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι : Κυριακή Μπαλαμώτη, Βασίλης Μπαλαμώτης, Περικλής Μπαλαμώτης και Πάρης Φρατζέσκος.
Την επόεμνη Κυριακή υποδεχόμαστε την ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου