Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος"

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτής της χρονιάς για τον σύλλογό μας μετά το πέρας και του τελευταίου γύρου στο Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος". Η ομάδα μας τελείωσε νικηφόρα την διοργάνωση αφού κέρδισε στον τελευταίο γύρο εντός έδρας την ομάδα του Σ.Ο "Θωμάς Γεωργίου" με σκορ 4½ - 1. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Φουρτούνης Γιώργος (νίκη άνευ αγώνα), Φλουρής Περικλής (νίκη), Γώγος Δημήτριος (ισοπαλία), Τσουκαράκη Αθηνά (νίκη), Ζήβας Κώστας (νίκη) και Λεωνίδα Έφη (ήττα). Η ομάδα μας κατάφερε εύκολα να κερδίσει αν και σε αυτό συνέβαλε και η κενή σκακιέρα που είχε η αντίπαλη ομάδα.
Συνολικά στην διοργάνωση η ομάδα του συλλόγου μας έκανε μια πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην 8ή θέση σε ένα σύνολο 32 ομάδων (4 νίκες, 2 ήττες, 1 ισοπαλία). Παρόλα αυτά εκτιμάμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία και να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη τριάδα, αφού μέχρι τον 4ο γύρο βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ακολούθησαν 2 ήττες στους επόμενους αγώνες.
Με την νέα χρονιά η ομάδα μας θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με την συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α Τοπικής Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου