Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Εκδήλωση κοπής πίτας...


Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μικρούς και μεγάλους σκακιστές και σκακίστριες αλλά και μέλη του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. 
Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Τσουκαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε ΔΣ για να ξεπεραστεί η "κρίση" που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας της σύγκρουσης με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου την χρονιά που πέρασε. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς και σήμερα ο σύλλογος έχει γεμίσει από μικρούς και μικρές που μυούνται στα μυστικά του σκακιού. Εκτενής αναφορά έγινε και στην ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης από το Δήμο Φυλής για την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των προπονητικών προγραμμάτων.
Μετά το πέρας της ομιλίας βραβεύτηκαν από το σύλλογο ο π. Δημήτρης Παναγακόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Μασούρης για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του σκακιού στη Φυλή. Ο π. Δημήτριος στέκεται από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του συλλόγου δίπλα του, τόσο ψυχικά όσο και υλικά. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Παναγιώτης Μασούρης έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες του σχολείου στις ανάγκες μαζικών σκακιστικών διοργανώσεων.



Επίσης βραβεύτηκε και ο σκακιστής Αντώνης Γουγής για την σκακιστική του απόδοση την χρονιά που πέρασε.


Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα σετ σκακιέρας ήταν ο μικρός Πάρης Φρατζέσκος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο π. Δημήτριος Παναγακόπουλος, η Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Φυλής κ. Ιωάννα Σπυρίδωνος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής κ. Βαγγέλης Βάθης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Φυλής κ. Παναγιώτης Μασούρης και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου με επικεφαλής την πρόεδρό του κ. Βάσω Μιχαλάκη.

Ακολούθησε τουρνουά μπλιτζ με τη συμμετοχή 22 παικτών. Νικητής αναδείχτηκε ο Περικλής Φλουρής με το απόλυτο 7/7. Αποτελέσματα του τουρνουά μπορείτε να βρείτε εδώ.